Angiv en forfaldsdato for en opgave

< Forrige / Næste >

Angiv en forfaldsdato for en opgave

Forfaldsdatoer giver dig mulighed for at indstille en brugerdefineret dato/tidspunkt eller en tidsindstilling (f.eks. “i dag” eller “i morgen”) for at angive hvornår en opgave forfalder. At indstille en forfaldsdato er ikke det samme som at tilføje en opgavepåmindelse, og du vil ikke modtage en meddelelse, medmindre der er tilføjet en påmindelse til en opgave. Mens en opgave kun kan have én individuel forfaldsdato og således overskrides når datoen er passeret, så kan en opgave også blive skemalagt til regelmæssig gentagelse og nulstilles automatisk til den næste forfaldsdato i gentagelsesplanen .

Opgaver med en forfaldsdato viser forfaldsdatoen ved siden af dem.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med et Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Angiv en forfaldsdato

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at angive en forfaldsdato for en opgave.

• Mac

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på kalenderknappen til højre for opgavetitlen. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller klik på en dato i kalenderen for at vælge en bestemt dato. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt hvis du vil.

• Windows

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på kalenderknappen til højre for opgavetitlen. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller klik på en dato i kalenderen for at vælge en bestemt dato. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt.

• iOS

Tryk et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og tryk derefter på kalenderen med et plustegn i værktøjslinjen over tastaturet. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller tryk på Vælg en dato for at vælge en bestemt dato. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt hvis du vil.

• Android

Tryk et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og tryk derefter på kalenderen med et plustegn i værktøjslinjen over tastaturet. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller tryk på Vælg en dato for at vælge en bestemt dato. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt hvis du vil.

• Web

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på kalenderknappen til højre for opgavetitlen. Vælg en forudindstillet tidsperiode eller klik på en dato i kalenderen for at vælge en bestemt dato. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg læse mere om opgaver?

For at få mere at vide kan du se Oversigt over Opgaver.

Hvad er formålet med hhv. en forfaldsdato og en opgavepåmindelse?

En forfaldsdato er tænkt som den dato, hvor en opgave skal være afsluttet eller gennemført. Afhængig af opgaven kan det være ske, at forfaldsdatoen og opgavepåmindelsen er den samme. Her er nogle eksempler på hvornår du kan bruge den ene, den anden eller begge dele:

• Din opgave "Færdiggør selvangivelse" har en forfaldsdato på den 15. april. Du bør indstille en eller flere opgavepåmindelser før denne dato, der kan hjælpe dig med at få opgaven gjort før du når frem til forfaldsdatoen.
  • Din opgave "Ring til mor" har muligvis ingen forfaldsdato, men du kan tilføje en påmindelse der minder dig om hvornår du skal udføre opgaven.
  • Din opgave "Skriv kapitel 1 færdigt" har en forfaldsdato i næste uge, men du behøver ingen meddelelser, der minder dig om at du skal skrive. (Eller måske er det lige præcis dét du behøver for at få det gjort!)

Hvorfor modtager jeg ikke en meddelelse om en kommende eller overskredet forfaldsdato?

Forfaldsdatoer udløser ikke meddelelser. For at modtage en meddelelse skal du tilføje en påmindelse på den dato og det tidspunkt, hvor du vil modtage en meddelelse. Du kan tilføje op til fem påmindelser til en opgave.

Hvad sker der med mine forfaldsdatoer hvis jeg opsiger mit abonnement?

Dine opgaver vil bevare alle forfaldsdatoer, der blev indstillet før dit abonnement blev opsagt. Du vil dog ikke kunne tilføje eller redigere en forfaldsdato for nye eller eksisterende opgaver.