Vis alle opgaver på ét sted

< Forrige / Næste >

Vis alle opgaver på ét sted

Opgaver i Evernote findes indeni dine noter, så du kan ende med at have snesevis af opgaver på tværs af snesevis af noter. Vi har derfor oprettet Opgaver-visningen, der er tilgængelig via navigationsmenuen, således at du kan se alle opgaverne på din konto, uanset hvilken note de findes i. Enhver ændring du foretager i en opgave (uanset om det er fra noten eller via Opgaver-visningen) opdateres overalt.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med et Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Naviger i Opgaver-visningen

Der er fire faner i Opgaver-visningen, som giver dig mulighed for at se dine opgaver organiseret og sorteret på en række forskellige måder.

• Mine opgaver - På denne fane kan du få vist alle de opgaver, du har oprettet til dig selv, samt alle opgaver der er tildelt dig af andre personer. Opgaver du opretter og tildeler andre er ikke synlige på denne fane men kan i stedet findes på fanen Tildelt. Som standard er opgaverne angivet efter relevans. Tryk eller klik på knappen Sortér efter... for at sortere opgaver efter opgavetitel, forfaldsdato, opdateringsdato eller oprettelsesdato.
  • Tildelt - På denne fane kan du se alle opgaverne på din konto organiseret efter hvem de er tildelt: Tildelt af mig, Tildelt til mig, Tildelt til andre og Ikke tildelt.
  • Noter - På denne fane kan du se alle opgaverne på din konto baseret på hvilken note de tilhører. Tryk eller klik på knappen Sortér noter efter... for at sortere noterne efter titel, opdateringsdato eller oprettelsesdato. Du kan også vælge om du vil fastgøre din standardnote for opgaver til toppen af listen, uanset din sorteringsindstilling.
  • Forfaldsdatoer - På denne fane kan du få vist alle opgaverne på din konto baseret på deres forfaldsdato. Denne fane indeholder opgaver du har oprettet og/eller tildelt til andre, samt opgaver der er blevet tildelt dig.

Du kan også få vist afsluttede opgaver i Opgaver-visningen. På skrivebordet skal du klikke på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne og derefter vælge Vis afsluttede. På mobilen skal du trykke på knappen Flere handlinger (tre prikker) i øverste højre hjørne, trykke på Vis muligheder og derefter vælge Vis fuldførte opgaver. Afsluttede opgaver er grå og har en gennemstregning gennem teksten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg læse mere om opgaver?

For at få mere at vide kan du se Oversigt over Opgaver.

Kan jeg fjerne Opgaver fra navigationsmenuen?

Nej.

Kan jeg indstille min app til at åbne direkte i Opgaver-visningen?

Nej.

Hvad sker der med Opgaver-visningen hvis jeg opsiger mit abonnement?

Opgaver-visningen er stadig synlig i appen hvis du opsiger dit abonnement. På fanen Tildelt kan du få vist og interagere med opgaver, der er blevet tildelt dig af andre personer. For at bruge fanerne Mine opgaver, Noter eller Forfaldsdatoer vil du dog blive bedt om at abonnere på Evernote.