Opret en opgave

< Forrige / Næste >

Opret en opgave

Opret opgaver i Evernote for at holde styr på din huskeliste. Opgaver gemmes i sammenhæng med dine projektidéer, mødenoter og vigtige dokumenter. Du kan også gemme diverse opgaver i en standardnote for opgaver og så udføre eller sortere dem på et senere tidspunkt.

Opret en opgave

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at oprette en opgave.

• Mac

• I en note: Klik på Indsæt-knappen på værktøjslinjen til redigering og klik derefter på Opgave. Alternativt kan du taste Cmd + T på dit tastatur for hurtigt at indsætte en opgave.
    • Fra Opgaver-visningen: Klik på knappen Tilføj ny opgave (flueben med et plustegn) i øverste højre hjørne.
    • Fra knappen Ny note: Klik på pilen ved siden af den grønne Ny note-knap og klik derefter på Ny opgave.

Bemærk: Opgaver der oprettes uden for en note gemmes i din standardnote for opgaver medmindre du angiver en anden note.

• Windows

• I en note: Klik på Indsæt-knappen på værktøjslinjen til redigering og klik derefter på Opgave. Alternativt kan du taste Alt + T på dit tastatur for hurtigt at indsætte en opgave.
    • Fra Opgaver-visningen: Klik på knappen Tilføj ny opgave (flueben med et plustegn) i øverste højre hjørne.
    • Fra knappen Ny note: Klik på pilen ved siden af den grønne Ny note-knap og klik derefter på Ny opgave.

Bemærk: Opgaver der oprettes uden for en note gemmes i din standardnote for opgaver medmindre du angiver en anden note.

• iOS

• I en note: Tryk på Indsæt-knappen (plustegn) på værktøjslinjen til redigering og tryk derefter på Opgave.
    • Uden for en note: Tryk på pilen ved siden af den grønne Ny note-knap og tryk derefter på Ny opgave.

Bemærk: Opgaver der oprettes uden for en note gemmes i din standardnote for opgaver medmindre du angiver en anden note.

• Android

• I en note: Tryk på Indsæt-knappen (plustegn) på værktøjslinjen til redigering og tryk derefter på Opgave.
    • Uden for en note: Tryk på pilen ved siden af den grønne Ny note-knap og tryk derefter på Ny opgave.

Bemærk: Opgaver der oprettes uden for en note gemmes i din standardnote for opgaver medmindre du angiver en anden note.

• Web

• I en note: Klik på Indsæt-knappen i værktøjslinjen til redigering og klik derefter på Opgave.
    • Fra Opgaver-visningen: Klik på knappen Tilføj ny opgave (flueben med et plustegn) i øverste højre hjørne.
    • Fra knappen Ny note: Klik på pilen ved siden af den grønne Ny note-knap og klik derefter på Ny opgave.

Bemærk: Opgaver der oprettes uden for en note gemmes i din standardnote for opgaver medmindre du angiver en anden note.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg læse mere om opgaver?

For at få mere at vide kan du se Oversigt over Opgaver.