Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til Android

< Forrige / Næste >

Tidligere udgivelsesnoter for Evernote til Android

Denne artikel indeholder en log over udgivelsesnoter for offentligt udgivne versioner af Evernote, der begynder med version 10.0. For at få vist information om den aktuelle version kan du gå til Evernote udgivelsesnoter.

• 31. august 2022 - Version 10.39

rettet

• Diverse fejlrettelser
  • 18. august 2022 - Version 10.38

Nyt

• Vi har føjet et nyt filter til Opgaver-visningen for kun at vise dig dine tilbagevendende opgaver.
  • 4. august 2022 - Version 10.37

Nyt

• Arbejd hurtigere på Chromebook med nye tastaturgenveje.
    • Tomme notetitler udfyldes nu automatisk baseret på den første indholdslinje.
    • Nyt minisidepanel for nemmere navigation på Chromebook og tavlecomputer.
  • 22. juli 2022 - Version 10.36

Nyt

• Filtrering efter stak er nu tilgængelig for Teams-kunder.
  • 5. juli 2022 - Version 10.35

Nyt

• Præsentation af tilbagevendende opgaver! Vælg mellem forudindstillede muligheder såsom dagligt eller ugentligt eller indstil et brugerdefineret interval.
    • Nu kan du blot indsætte en URL for øjeblikkeligt at føje et hyperlink til en hvilken som helst valgt tekst.

Rettet

• Diverse fejlrettelser.
  • 8. juni 2022 - Version 10.34

Rettet

• Diverse fejlrettelser.
  • 31. maj 2022 - Version 10.33

Nyt

• Forbedret svartid på tilknytning/afbrydelse af forbindelse til kalendere.
    • Filtrér efter stak ved søgning i appen eller ved brug af widgeten for filtrerede noter (pt. ikke tilgængelig for Teams).
  • 11. maj 2022 - Version 10.32

Rettet

• Forbedringer af stabilitet og ydeevne
  • 2. maj 2022 - Version 10.31

Rettet

• Diverse fejlrettelser
  • 12. april 2022 - Version 10.30.1

Nyt

• Nu optimeret til Chromebook.

Rettet

• Rettelse af en fejl hvor Office-dokumenter knyttet til en note ikke blev åbnet.
    • Rettelse af en fejl hvor handlingslinje-widgeten ikke respekterede indstillingerne for mørkt tema.
  • 16. marts 2022 - Version 10.29

Rettet

• Sproget i e-mails er blevet ændret til at omfatte navnene på delte noter og notesbøger.
    • Diverse fejlrettelser
  • 7. marts 2022 - Version 10.28

Rettet

• Sproget i e-mails er blevet ændret til at omfatte navnene på delte noter og notesbøger.
    • Diverse fejlrettelser
  • 17. februar 2022 - Version 10.27

Nyt

• Startsidens layout er optimeret til større skærme, hvor antallet af kolonner automatisk justeres til skærmbredden.
  • 2. februar 2022 - Version 10.26

Nyt

• Nye widgets! Se lister over opgaver, genveje eller noter på din enheds startskærm.

Rettet

• Talrige fejlrettelser
  • 20. januar 2022 - Version 10.25

Nyt

• Nyt! Få Google Kalender-meddelelser i Evernote.

Rettet

• Talrige fejlrettelser og stabilitetsforbedringer
  • 5. januar 2022 - Version 10.24

Nyt

• Fanen Mine opgaver er blevet føjet til Opgaver-visningen.
    • Tilføjet ikon for at angive standardnotesbog.
    • Forbedret synlighed af overløbsmenuen på tavlecomputer.
    • Forbedret indlæsningstid for Startsiden.

Rettet

• Pladsholderopgaver i kalendernoter vises ikke længere i Opgaver-visningen.
    • Links til noter i Evernote er nu klikbare fra opgavetitler.
  • 9. december 2021 - Version 10.23

Nyt

• Tilføjet flere visninger for tildelte opgaver.

Rettet

• Nu kan du trykke for at åbne URL'er i Opgaver-visningen.
  • 2. december 2021 - Version 10.22

Nyt

• Øget maksimal længde på opgavetitel til 1000 tegn.
    • Forbedret ydeevne for fanerne Markeret, Forfaldsdato og Tildelt i Opgaver-visningen.
  • 11. november 2021 - Version 10.21

Nyt

• Baggrundsbillede på Startsiden er nu valgfrit.
    • Du kan nu tildele opgaver til kunder som ikke anvender Evernote.

Rettet

• Rettelse af topnedbrud
  • 27. oktober 2021 - Version 10.20

Nyt

• Vis og rediger krypteret tekst uden først at dekryptere den permanent.
    • Søgningen bruger nu den aktuelle notesbog eller det aktuelle projektområde som standard.

Rettet

• Fanen Tildelt i Opgaver-visningen grupperer nu opgaver efter overtager.
    • Forfaldsdato, påmindelse og modtager forsvinder ikke længere når en opgave markeres som fuldført.
  • 13. oktober 2021 - Version 10.19

Nyt

• Appen kan nu gemme en kopi af billeder, der er taget i appen, i din enheds kamerarulle.
    • Foreslåede filtre vises øverst på notelisten efter søgning.
    • Tilføjet flere muligheder for håndtering af hyperlinks i opgaver.
    • Opgaver kan nu sorteres efter forfaldsdato i Opgaver-visningen.

Rettet

• Rettelse af et problem med kinesiske og japanske ord der forsvandt.
  • 23. september 2021 - Version 10.18

Nyt

• Udvidet linksupport og forbedret link-identifikation i redigeringsværktøjet til noter.

Rettet

• Noter lukkes ikke længere under redigering.
    • Præstationsforbedringer i baggrunden.
  • 14. september 2021 - Version 10.17

Nyt

• Tabeller understøtter nu kodeblokke og opdelere.
    • Opret nye noter, opgaver, mærker og notesbøger direkte fra det pågældende widget-ikon på Startsiden.

Rettet

• Billeder der scannes i Evernote gemmes nu korrekt.
  • 25. august 2021 - Version 10.16

Nyt

• Med den nye widget for Filtrerede noter kan du kun se det indhold, du har brug for, direkte fra oversigten for din Startside (kun udvalgte ordninger).

Rettet

• Når du trykker på "Gå til note" fra skærmen med opgavedetaljer, så fungerer funktionen som forventet.
    • Noter vises ikke længere i opgavelisten når den sidste opgave er fuldført.
  • 12. august 2021 - Version 10.15

Nyt

• Swipe til højre på en notesbog i listen for at få flere muligheder eller for at downloade den til brug offline.

Rettet

• Vi har justeret et par ting i baggrunden for at gøre Opgaver endnu mere brugbare for dig.
  • 28. juli 2021 - Version 10.14

Nyt

• Tilpas din Opret-knap med syv forskellige stilarter at vælge mellem.

Rettet

• Påmindelsesmeddelelser vises nu på det rigtige tidspunkt.
    • Jævnere scroll gennem søgeresultater.
  • 22. juli 2021 - Version 10.13.2

Her kan du tjekke vores nyeste abonnementsordninger:

• Evernote Personal - Hold hjemmet og familien på rette spor.
    • Evernote Professional - Boost produktiviteten på arbejdspladsen.

Nyt på udvalgte ordninger:

• Tilknyt Google Kalender for at linke noter til begivenheder.
    • Føj en ny Opgaver-widget og flere versioner af udvalgte widgets til Startsiden.
    • Søg ved hjælp af Boolean og geografisk placering.
  • 16. juli 2021 - Version 10.13.1

Nyt

• Forbedringer af stabilitet og ydeevne.

Rettet

• Diverse fejlrettelser.
  • 7. juli 2021 - Version 10.13

Nyt

• Forbedringer af stabilitet og ydeevne.

Rettet

• Diverse fejlrettelser.
  • 23. juni 2021 - Version 10.12

Nyt

• Forbedringer af stabilitet og ydeevne.

Rettet

• Diverse fejlrettelser.
  • 3. juni 2021 - Version 10.11

Opgaver i Evernote

Tidlig adgang til Opgaver lanceres løbende og vil snart blive tilgængelig for dig!

Opgaver i Evernote hjælper dig med at holde styr på det hele:

• Få en samlet oversigt over alle dine opgaver.
    • Knyt opgaver til information i dine noter.
    • Angiv forfaldsdatoer, påmindelser og markeringer for hver opgave.
    • Sortér opgaver efter note, forfaldsdato eller markeret status.
  • 25. maj 2021 - Version 10.10

Nyt

• Forbedringer af stabilitet og ydeevne.

Rettet

• Diverse fejlrettelser.
  • 3. maj 2021 - Version 10.9

Rettet

• Rettelse af et problem med download af billeder til enheden
    • Rettelse af et problem med lyd der ikke altid optages ordentligt hvis enhedens skærm går i dvale
    • Rettelse af topnedbrud
    • Yderligere forbedringer af ydeevnen
  • 15. april 2021 - Version 10.8

Nyt

• Startsiden er nu tilgængelig for Android!
    • Anvend søgefiltre fra Noter-visningen.

Rettet

• Forbedringer af tabelredigeringen.
    • Når du trykker på en påmindelsesmeddelelse åbnes den korrekte note.
  • 31. marts 2021 - Version 10.7

Nyt

• Du kan nu ændre baggrundsfarven og -mønstrene for dine skitser.
    • Forbedringer af stabilitet og ydeevne.

Rettet

• Fanen Påmindelser forsvandt nogle gange efter du havde ændret sorteringsindstillingerne for en notesbog, men det sker ikke længere.
  • 9. marts 2021 - Version 10.6

Nyt

• Tabeller kan nu redigeres på mobilen!
    • Enkel note-widgeten er tilbage!
    • Nu kan du igen tilføje noter på Startsiden!
    • Nu kan du vælge at vise/skjule notesbøger i projektområder.

Rettet

• Rettelse af et problem med at åbne en hjemmeside fra en note.
    • Rettelse af et problem med blinkende noter i kortvisning.
    • Forbedringer af stabilitet og ydeevne.
  • 17. februar 2021 - Version 10.5

Nyt

• Nu kan du igen søge i delte notesbøger.

Rettet

• Noteindhold vises nu i uddraget af noteforhåndsvisningen.
    • Noter vises ikke længere som værende tomme når de åbnes.
    • Notesbøger vises nu korrekt efter en opdatering.
    • Alle Work Chat-meddelelser bliver nu vist.
    • Tastaturet skjuler ikke længere delingsmenuen.
  • 14. januar 2021 - Version 10.4

Nyt

• Handlingslinje-widget for hurtigt at oprette forskellige typer noter.
    • Forbedringer af stabilitet og ydeevne.

Rettet

• Åbning af notelinks forårsagede en fejl.
    • PDF-filer indlæst med ScanSnap blev ikke vist.
    • Billeder blev vist som ødelagte links.
    • Appen loggede sommetider af efter et par dages inaktivitet.
    • Offline-søgning med specialtegn forårsagede nedbrud.
    • Rettelse af en mængde mindre småfejl.
  • 1. december 2020 - Version 10.0

Velkommen til det nye Evernote der er genopbygget fra bunden for at forenkle dit liv.

Redigeringsværktøj

• Flere liste-, highlighting- og formateringsmuligheder.
    • Enklere metoder til at tilføje multimedieindhold

Søgning

• Søgeforslag i realtid
    • Begræns resultater efter mærke, vedhæftning eller forfatter
    • Gemte søgninger

Brugergrænseflade

• Moderne og strømlinet hovedskærm
    • Redesignede og intuitive menuer

Nøgleord:

• udgivelsesnoter
  • opdater noter
  • ændringslog
  • ændr log