Evernote for produktivitet når du er på farten

< Forrige / Næste >

Evernote for produktivitet når du er på farten

5 måder at forblive fokuseret på din opgave, uanset hvor du befinder dig

Evernote gør det nemt for dig at forblive produktiv når du er på farten. Det kan være en udfordring at forblive fokuseret på en opgave når du løber ærinder, sidder i møde, er til events eller pendler. Med Evernote kan du påbegynde og fortsætte med at arbejde på projekter uanset hvor du befinder dig, også selvom du er offline.

# Hent Evernote til alle dine enheder

Installer Evernote på alle dine enheder såsom din telefon, din hjemmecomputer, din bærbare arbejdscomputer og på din tablet. På den måde kan du gemme alle dine tanker og have adgang til alle dine noter uanset hvor du befinder dig.

# 2 Gem noter i en notesbog med det samme og sortér dem senere.

Gør det til en vane at gemme alle dine mødenoter, snapshots af kvitteringer, webklip eller lydoptagelser i den standardnotesbog, der følger med din Evernote-konto. På den måde kan du undgå at bruge tid på at sortere noter hver gang du opretter en ny. Når du igen er vel hjemme (eller på dit kontor) og har et par minutter tilovers kan du organisere dine noter ved at flytte dem til andre notesbøger efter behov.

PRO-TIP

Du kan omdøbe din standardnotesbog til “INDBAKKE” for at gøre det nemmere at finde den i din notesbogsliste. Start med en bindestreg (-) eller en asterisk (*) foran navnet på standardnotesbogen for at få den vist øverst i notesbogslisten: * INDBAKKE.

# 3 Arbejd offline når du har behov for det

Eftersom Evernote gemmer alle dine noter og notesbøger i skyen kan du få adgang til dem fra en hvilken som helst enhed, der har internetforbindelse. Når du er på farten og din internetforbindelse er upålidelig eller utilgængelig skal du oprette offline-notesbøger på din telefon eller tablet. På den måde kan du få adgang til dine noter og notesbøger og redigere dem når du er offline. Så snart du igen er tilsluttet internettet synkroniseres alle dine opdateringer og du får dem vist på alle dine enheder. Du kan fortsætte hvor du slap med det arbejde du har påbegyndt. Bemærk: Du behøver ikke at oprette offline-notesbøger når du bruger Evernote til Mac eller Windows. Så længe du er logget ind på appen kan du bruge Evernote som normalt, og ændringer bliver dernæst synkroniseret når du igen får forbindelse til internettet.

PRO-TIP

Konfigurer offline-notesbøger som genveje. På den måde har du adgang til bekræftelser på flyrejser og hotelophold samt elektroniske billetter til events, skærmbilleder af butikskuponer og alt muligt andet du eventuelt ønsker hurtigt at kunne finde frem på din telefon.

# 4 Opret genveje for hurtigt at få adgang til vigtig info

Opret genveje så du hurtig og med et enkelt klik kan få adgang til vigtig information på din telefon eller tablet. Genveje er nemme at oprette i Evernote, og de kan synkroniseres på tværs af alle enheder og fører dig direkte til noter, notesbøger og mærker du anvender ofte samt til gemte søgninger direkte i genvejssektionen på sidepanelet.

PRO-TIP

Hold styr på ​​de ting, der skal gøres, ved at oprette mærker såsom ‘skal gøres’ og ‘klaret’ der kan føjes til noter, som kræver handling. Tilføj disse statusmærker til dine genveje for nemt at få adgang til de ting, du skal arbejde på.

# 5 Sørg for at dine noter er sikre

Hvis du planlægger at få adgang til dine noter og notesbøger på dine mobile enheder er det en god idé at konfigurere flere sikkerhedslag. Evernote tilbyder to-trinsbekræftelse til sikkerhed på kontoniveau samt adgangskode og Touch ID til sikkerhed enhedsniveau. Vi anbefaler at du aktiverer alle tilgængelige sikkerhedsindstillinger i Evernote. Dette krypterer ikke dine noter, men det gør det meget sværere at få adgang til dit indhold hvis din enhed forsvinder eller bliver stjålet.

FÅ MERE AT VIDE

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id