Oversigt over projektområder

< Forrige / Næste >

Oversigt over projektområder

ANMOD OM DEMO

I denne vejledning:

Oversigt

I Evernote Teams er projektområderne den enkleste metode som du og dit team kan bruge til at fokusere, dele og opnå mere sammen.

Ved at oprette et nyt projektområde for hvert enkelt projekt eller emne eller for hver arbejdsgruppe kan dit team:

• Hurtigt vise, dele og redigere en samling relaterede noter og notesbøger på ét sted
  • Nemt se hvad andre i dit team arbejder på samt hvad andre personer har tilføjet eller opdateret
  • Fremhæve vigtige noter ved at fastgøre dem for at skabe hurtige referencer og nem adgang

Når du har oprettet et projektområde kan du invitere andre personer til at deltage, så de automatisk kan få adgang til og se opdateringer for eventuelle noter og notesbøger i det pågældende projektområde.

Forskellige måder at bruge projektområder på

Hvordan du og dit team bestemmer jer for at organisere jeres projektområder afhænger i høj grad af, hvordan dit team arbejder, og hvad I vil opnå.

EKSEMPLER:

• Håndtering af klienter og leverandører

MÅL: Hold styr på kunde- og partnerkonti for at sikre, at alle i teamet hurtigt og nemt kan registrere, gemme og finde det, de har brug for.

HIGHLIGHTS:

• Ét projektområde for hver gruppe af kunder eller leverandører der er kategoriseret efter geografi, ejer eller type.
    • Separate notesbøger for hver klient- eller leverandørkonto med relevante mødedokumenter, idéer der er klippet fra internettet eller PDF-forslag.
    • Brug Nyheder til at spore de seneste klient- og leverandøraktiviteter eller -møder
    • Brug Fastgjorte noter til hurtigt at få adgang til vigtige klient- eller leverandørkonti eller til dem, der kræver øjeblikkelig handling.
  • Projektadministration

MÅL: Hold styr på projektinfo, opgaver og tidslinjer for at sikre, at alle i teamet hurtigt og nemt kan registrere, gemme og finde det, de har brug for.

HIGHLIGHTS:

• Ét projektområde for hvert projekt
    • Separate notesbøger for forskellige informationstyper såsom mødedokumenter, idéer, designspecifikationer eller markedsføringsmateriale
    • Vis Nyheder for at spore nyligt opdaterede projekttidslinjer eller opgavelister.
    • Brug Fastgjorte noter til hurtigt at få adgang til en projektoversigt, en milepæl eller meddelelser
  • Processtyring

MÅL: Administrer og spor personer og leverancer gennem hvert eneste trin i processen.

• En personalechef eller rekrutteringsansvarlig kan flytte en kandidats CV fra én notesbog til en anden i takt med at den pågældende kandidat gennemgår rekrutteringsprocessen
    • Nyheder sporer den seneste kandidataktivitet, og med de Fastgjorte noter kan dit team hurtigt få adgang til retningslinjer for rekruttering og HR

HIGHLIGHTS:

• Ét projektområde for hver proces såsom rekruttering, blogindlæg eller kreative designprocesser
    • Separate notesbøger for hver trin/fase i en proces med separate noter for hver person eller leverance du vil spore
    • Vis Nyheder for at se nyligt opdaterede kandidater eller projektoversigter eller for at kopiere dokumenter
    • Brug Fastgjorte noter til hurtigt at få adgang til interviewspørgsmål, retningslinjer for varemærke og stil eller godkendelseslister

Sådan konfigureres projektområder

Før du går i gang kan du åbne Evernote og udforske nogle af projektområdeeksemplerne i teamkataloget. Diskuter med dit team så I sammen kan afgøre hvilken type projektområde, der giver mest mening for dit team, og følg derefter disse tre trin:

1. Opret et nyt projektområde
  2. Fyld dit projektområde med noter
  3. Del dit projektområde med teamet

Når du deler et projektområde med dit team, så kan alle i teamet se alt i det pågældende projektområde. Du kan bestemme hvilket tilladelsesniveau hver enkelt person får.

Opret et nyt projektområde

Opret et projektområde ved at klikke på Nyt projektområde, og giv derefter projektområdet et navn.

Opret et projektområde

Fyld dit projektområde med noter

Start med at oprette et par noter direkte i et projektområde. Individuelle noter i et projektområde kan fungere som referencer. Du kan f.eks. oprette en 'Om dette projektområde'-note eller en 'Team-onboarding'-note, der kan bruges til at informere nye teammedlemmer om såvel projektområdet som dit team.

Sådan føjes en note til dit projektområde:

1. Klik på den grønne + Ny note-knap i sidepanelet
  2. Tilføj en titel og noget tekst eller lidt billeder

Fyld projektområdet med noter

Brug notesbøger til at organisere dine noter

Gruppér en samling relaterede noter i notesbøger for at holde dit projektområde ryddeligt og velorganiseret.

Sådan opretter du en ny notesbog direkte i det pågældende projektområde:

1. Klik på Ny notesbog i midten af skærmen eller på ikonet "+ notesbog" øverst til højre på skærmen.
  2. Giv din nye notesbog et navn.

Når du har oprettet en notesbog kan du flytte en note ved at vælge den og trække den derhen hvor du vil have den. For at vise og skjule indholdet af en notesbog skal du blot klikke på pilen ved siden af notesbogens navn.

Flyt noter til notesbøger

Bruger dit team allerede Evernote Teams?

Hvis du allerede bruger Evernote kan du flytte eksisterende notesbøger til et projektområde. Sørg for at have redigeringstilladelse til både de notesbøger du flytter og det projektområde du flytter dem til.

Sådan flytter du eksisterende notesbøger til et projektområde:

• Fra et hvilket som helst projektområde skal du klikke du på de tre prikker i notesbogens overskrift og derefter vælge "Flyt ...", og så vælge et projektområde, som du vil flytte til.
  • Find en eksisterende notesbog som du vil flytte fra en hvilken som helst notesbogsliste, højreklik på den og vælg "Flyt notesbog"

Bemærk: Notesbøger kan kun findes i ét projektområde ad gangen.

Importer notesbøger

Del dit projektområde med teamet

Når du har tilføjet et par noter og notesbøger til dit projektområde er det tid til at invitere dit team, så alle kan arbejde sammen.

1. Klik på knappen "Inviter" for at invitere alle, der er en del af din virksomheds Evernote Teams-konto.
  2. Bestem om teammedlemmer skal kunne få vist, redigere eller invitere andre personer. Bemærk: Når du har inviteret teammedlemmer til at deltage, så har de det samme tilladelsesniveau for alle noter og notesbøger i det pågældende projektområde.
  3. Øverst til højre på skærmen kan du se hvem du har delt et projektområde med.

Inviter dine teammedlemmer

Del dit projektområde med alle i Teams-kontoen

For at give alle medlemmer af Evernote Teams-kontoen tilladelse til at se eller deltage i dit projektområde skal du vælge "Offentliggør i Katalog" i vinduet ‘Opret et projektområde’. For at få adgang til Kataloget skal du klikke på Katalog nederst på listen over projektområder.

Vis i projektområdekatalog

Arbejd mere effektivt som et team

Projektområder er designet til at hjælpe dig og dit team med at holde jer opdateret uden at skulle sende et væld af e-mails til hinanden.

Hvert projektområde viser tydeligt:

• Nyheder: Alle nyligt oprettede og opdaterede noter
  • Fastgjorte noter: Noter der er blevet fastgjort for hurtig adgang

Nyheder

Nyheder

Find ud af hvilke noter i et projektområde der for nylig er blevet tilføjet og opdateret af dig selv og andre i dit team. Denne visning af dine noter opdateres automatisk og er særligt brugbar for at holde teammedlemmer opdateret i takt med at projekter udvikler sig.

Fastgjorte noter

Fastgjorte noter

Få hurtigt adgang til noter du vil være ekstra opmærksom på såsom projektoversigter, procesretningslinjer eller de seneste rapporter.

Sådan fastgør du en note:

1. Klik på Rediger
  2. Vælg den eller de noter du vil fastgøre fra listen
  3. Klik på Færdig