Brug Siri med Evernote

< Forrige / Næste >

Brug Siri med Evernote

Du kan bruge Evernote ved hjælp af Siri. Du skal blot aktivere Siri og bede hende om at udføre en opgave i Evernote. Siri kan:

• Opret en ny note
  • Oprette en note med en opgaveliste
  • Føje til en eksisterende note
  • Føje til en eksisterende opgaveliste
  • Søge efter noter i Evernote

Bemærk: Det nye Evernote til iOS understøtter ikke brug af Siri.

Oversigt

Opret

Brug Siri til at oprette en helt ny note. Siri kan oprette tekstnoter baseret på dit stemmeinput, så prøv f.eks. at sige "Hej Siri, opret en note med mødeidéer i Evernote".

Tilføj

Brug Siri til at føje tekst til en eksisterende note. Hvis du allerede har en note eller en opgaveliste i Evernote, så kan du ganske enkelt bede Siri om at tilføje mere tekst. "Tilføj 'Bestil frokost' til min note med mødeidéer i Evernote".

Søg

Brug Siri til at søge efter en note i din Evernote-konto. Siri søger på notetitler, notesbogsnavne, mærkenavne og navne på stakke. Siri forstår også antydede datointervaller, så du kan derfor sige noget i stil med "Vis mig hvilke noter jeg oprettede i Evernote i sidste uge" eller "Vis mig hvilke noter jeg opdaterede i Evernote i dag".

Siri-genveje

Med Siri-genveje kan du oprette brugerdefinerede stemmekommandoer til at få vist en note, en notesbog, et projektområde eller en gemt søgning, ligesom du kan oprette en ny kameranote eller en ny lodnote, kopiere et notelink til udklipsholderen eller udskrive den aktuelle note.

Du kan for eksempel oprette en daglig huskeliste, som du gerne vil åbne hver morgen eller hver dag. Opret en Siri-genvej for at åbne den pågældende note hver gang du siger "Hvad skal jeg fokusere på i dag?"

Sådan gemmer du en Siri-genvej:

1. Åbn en note, notesbog, projektområde eller en gemt søgning.
  2. Tryk på menuen Muligheder (tre prikker) øverst til højre.
  3. Vælg Opret en Siri-genvej.
  4. Indspil en brugerdefineret stemmekommando som Siri kan genkende.

Du kan få vist genvejsindstillinger og foreslåede genveje ved at åbne appen i iOS-indstillinger og navigere til Siri & Søgning > Evernote.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg bruge specifikke kommandoer eller sætningsstrukturer med Siri?

Nej. Siri kan forstå naturligt talt sprog.

Hvad hvis jeg har flere noter med samme titel (f.eks. "Mødenoter")?

Hvis Siri ikke er sikker på hvilken note du henviser til, så får du vist en liste over matchende eller relaterede noter du kan vælge mellem.

Understøtter Evernote brug af Siri på en Mac?

Nej. Evernote til Mac understøtter ikke brug af Siri.

Nøgleord:

• siri
  • siri-genveje
  • apple
  • ios
  • ios 12
  • ios 13
  • dikter
  • diktering
  • stemmekommando
  • stemmenoter
  • stemme