Sådan kan du se hvornår en Evernote Teams-konto blev oprettet

Sådan kan du se hvornår en Evernote Teams-konto blev oprettet
< Forrige / Næste >

Sådan kan du se hvornår en Evernote Teams-konto blev oprettet

Sådan ser du hvornår en Evernote Teams-konto blev oprettet:

1. Log ind på administratorkonsollen i Evernote Web.
  2. Klik på Betalingshistorik via navigationsmenuen.
  3. Find datoen ved hjælp af den ældste faktura i din betalingshistorik.

Bemærk: Kun Evernote Teams-kontoadministratorer har adgang til administratorkonsollen. Kontakt venligst din kontoadministrator hvis du skal bruge denne information.