Konfigurer SCIM med din Evernote Teams-konto

< Forrige / Næste >

Konfigurer SCIM med din Evernote Teams-konto

Oversigt

Evernote SCIM er baseret på det åbne standardsystem til identitetsstyring på tværs af domæner og bruges til at hjælpe Evernote Teams-kontoadministratorer med at levere og administrere identitetsdata med tredjeparts identitetsudbydere (IdPs). SCIM er kun tilgængelig på Evernote Teams-konti, der er blevet opdateret.

Konfigurer SCIM

Sådan konfigureres SCIM med din Evernote Teams-konto:

1. Aktivér enkeltlogon.
  2. Gå til ‘SCIM’-siden i administratorkonsollen og generer et Bearer-token ved at klikke på linket "Generér token". Bemærk: Du skal kopiere det pågældende token med det samme eftersom det forsvinder ved dit næste besøg.
  3. Log ind på din identitetsudbyder og tilføj/aktiver SCIM-funktionalitet.
  4. Bekræft SCIM-protokolversionen som din IdP understøtter, og konfigurer derefter SCIM med basis-URL V1 eller V2:
    • SCIM 1.1-protokol: https://m1.svc.evernote.com/scim/v1/
    • SCIM 2.0-protokol: https://m1.svc.evernote.com/scim/v2/

Noter

• Brugere slettes aldrig fra Evernote; de bliver blot deaktiveret. Sletnings-anmodninger til SCIM-serveren ignoreres.
  • Når en bruger er blevet deaktiveret kan vedkommende ikke reaktiveres via SCIM.
  • Nye brugere kan ikke oprettes med det samme brugernavn som en tidligere deaktiveret bruger.