Sådan arbejder du med separate individuelle konti og team-konti

Sådan arbejder du med separate individuelle konti og team-konti
< Forrige / Næste >

Sådan arbejder du med separate individuelle konti og team-konti

Adskillelsen mellem individuelle konti og team-konti i en Evernote Teams-konto giver dig to kontekster at arbejde i.

Denne adskillelse hjælper virksomheder og teams ved at:

• Gøre det muligt for brugere at være mere fokuserede på én kontekst ad gangen, samtidig med at det er nemt at skifte mellem de to.
  • Det mindsker risikoen for at individuelle noter uventet vises i en team-notesbog eller under en teampræsentation.
  • Give teams adgang til alle Business-relaterede noter du og andre har oprettet, også selvom en person forlader teamet.

ANMOD OM DEMO

Tips til at arbejde effektivt i to separate konti

For nogle personer kan det være nødvendigt at justere den måde du og dine teams arbejder i Evernote. Her er et par tips:

Tænk fra start på noter som enten ‘individuelle’ eller ‘team’

Gør det til en vane at gemme indhold hvor det hører til, så du hurtigt kan få fat i det, du behøver, når du har brug for det. Før du tager noter, scanner dokumenter, klipper hjemmesider, videresender e-mails eller tilføjer filvedhæftninger skal du afgøre, om indholdet hører til på en individuel konto eller på en team-konto.

Sådan bestemmer du om indholdet er individuelt eller team-relateret

Spørg dig selv:

• Hvem ‘ejer’ indholdet og aktiverne? Mig selv eller teamet?
  • Hvem har brug for langsigtet adgang til indholdet eller aktiverne? Mig selv eller teamet?
  • Vil mine teammedlemmer få behov for at have adgang til disse oplysninger hvis jeg forlader team-kontoen?

Måder at gemme direkte i en notesbog

• Fra Evernote - Skift til den relevante konto før du tilføjer nye noter eller vedhæftninger til en note.
  • Fra Webklipper - Vælg den relevante individuelle konto eller team-konto, som du vil gemme klip i.
  • Fra Scannable - Brug deleudvidelsen til at gemme scanninger på en individuel konto eller en team-konto.

For at spare tid kan du flytte flere noter på én gang mellem notesbøger ved at bruge Evernote på en stationær computer. Få mere at vide

Tilpas dine workflows hvis det er nødvendigt

Hvis du er nødt til at skifte mellem konti, skal du eventuelt justere den måde, du er vant til at arbejde i Evernote.

Uanset om du er opmærksom på det eller ej, så har dine teams sandsynligvis fundet en bestemt måde at arbejde på i Evernote. Hvis I allerede har etableret workflows kan det være en god tid at gå dem igennem, for at se om der skal foretages ændringer, der skal dokumenteres.

Få mere at vide om hvordan dit team kan forblive organiseret i Evernote