Mistænkelig aktivitet på din Evernote-konto

Hvis du bliver opmærksom på mistænkelige aktiviteter på din Evernote-konto foreslår vi, at du gør følgende:

1. Skift øjeblikkeligt din adgangskode på https://www.evernote.com/ForgotPassword.action. Vælg en unik adgangskode, som du ikke bruger på en anden hjemmeside.
  2. Gennemgå din kontos godkendte programmer https://www.evernote.com/AuthorizedServices.action. Tilbagekald adgang til de programmer, du er mistænksom over for, eller som du ikke kender.
  3. Som et ekstra sikkerhedstrin kan du konfigurere totrinsbekræftelse på din konto. Du kan læse instruktioner for konfiguration på https://help.evernote.com/hc/articles/208314238.

Sidst men ikke mindst skal du sørge for aldrig at dele loginoplysninger til din konto med andre. Sådanne situationer kan opstå med konti, der bruger den samme adgangskode på flere hjemmesider.

Nøgleord:

• hack
  • hacket
  • hacker
  • uautoriseret