Hvad skal du gøre, hvis du har mistanke om uautoriseret adgang til din Evernote-konto?

Hvad skal du gøre, hvis du har mistanke om uautoriseret adgang til din Evernote-konto?
< Forrige / Næste >

Hvad skal du gøre, hvis du har mistanke om uautoriseret adgang til din Evernote-konto?

Hvis du bliver opmærksom på mistænkelige aktiviteter på din Evernote-konto skal du gennemføre følgende trin for at sikre kontoen.

1. Skift øjeblikkeligt din adgangskode

Gå til siden Sikkerhedsoversigt via dine kontoindstillinger, og klik på Skift adgangskode. Samtidig bør du bekræfte, at den registrerede e-mailadresse er opdateret, så du ikke går glip af vigtig e-mailkommunikation fra Evernote som f.eks. hvis vi skal have bekræftet din konto.

Brug en anden adgangskode til Evernote end du bruger andre steder du logger ind. Derved kan du sikre dig, at en anden person aldrig kan få adgang til din Evernote-konto; heller ikke selvom vedkommende aflurer din adgangskode et andet sted. Undgå at bruge enkle adgangskoder, der f.eks. kan findes i en ordbog. Vælg i stedet en kompleks adgangskode, der indeholder mindst 8 tegn og består af en blanding af store og små bogstaver samt tal og specialtegn. Det kan også være en god idé at vælge en kortere sætning, der består af mindst 20 tegn. En såkaldt password manager letter processen, og vi anbefaler alle vores brugere at anvende en sådan.

Husk at holde login-oplysningerne til din konto for dig selv. En Evernote-medarbejder vil aldrig bede om din adgangskode.

2. Konfigurer totrinsbekræftelse

Gå til siden Sikkerhedsoversigt via dine kontoindstillinger for at aktivere totrinsbekræftelse. Totrinsbekræftelse tilføjer et ekstra lag sikkerhed og kan beskytte din konto - også selvom din adgangskode er kompromitteret. Få mere at vide >>

3. Tilbagekald adgang til en hvilken som helst uautoriseret enhed og applikation

Gå til siden Enheder via dine kontoindstillinger for at gennemgå hvilke enheder, der har adgang til din Evernote-konto. Tjek listen for enheder, der ikke hører til eller som du ikke bruger mere, og fjern dem. Få mere at vide >>

Gå til siden Programmer via dine kontoindstillinger for at gennemgå hvilke applikationer, der har godkendelse til at få adgang til din konto. Brug funktionen "Tilbagekald adgang" for at fjerne uønskede eller uautoriserede applikationer.

4. Gennemgå adgangshistorikken for din Evernote-konto

Gå til siden Adgangshistorik via dine kontoindstillinger for at gennemgå login-historikken for din konto. Du kan få vist de enheder og IP-adresser, der gennem de seneste tre måneder har været logget ind på din konto for derved at finde frem til mistænkelig aktivitet. Få mere at vide >>

Nøgleord:

hack

hacket

en anden på min konto

konto sikkerhedsbrist

sikerhedsbrist

sikkerhedsbrist

sikkerhed

beskyt konto

spær konto

spærre konto

konto stjålet

stjålet konto

bruger min konto

hacker

uautoriseret

nyt login registreret