Sådan fastslår du om en e-mail du har modtaget fra Evernote er autentisk

Sådan fastslår du om en e-mail du har modtaget fra Evernote er autentisk

Sådan fastslår du om en e-mail du har modtaget fra Evernote er autentisk

Hver eneste e-mail Evernote sender, er kryptografisk underskrevet og sendt fra vores IP-adresser. Hvis du modtager en e-mail fra et af ​​de domæner, der er anført nedenfor, kan du være sikker på at den er fra os:

Evernote

• @evernote.com
  • @emails.evernote.com

Yinxiang Biji

• @yinxiang.com
  • @emails.yinxiang.com

Hvis du modtager en e-mail, der ser ud som om den er fra Evernote, men hvor afsenderadressen er ikke et af ​​de ovennævnte domæner, så har vi ikke sendt den, og du skal derfor slette den.

Læs mere om spammails der ser ud som om de er afsendt fra Evernote >>

Nøgleord:

• spam
  • phishing
  • phishet
  • falsk