Skift mellem individuelle noter og team-noter

< Forrige / Næste >

Skift mellem individuelle noter og team-noter

Kontoskifter i Evernote til Mac

Bemærk: Denne artikel gælder for Evernote Teams-konti, der ikke allerede er blevet opdateret.

I Evernote Teams er der en klar opdeling mellem dine individuelle noter og notesbøger og dit teams noter og notesbøger. Når din individuelle konto er åben, ser du kun dine individuelle noter. Når din team-konto er åben, ser du kun dine team-noter.

Sådan skifter du mellem individuelle noter og team-noter

• Mac og Windows

1. Klik på dit navn i øverste venstre hjørne.
    2. Vælg dit team fra rullemenuen.
  • Web

Det nye Evernote Web

1. Klik på dit navn i øverste venstre hjørne.
    2. Vælg dit team fra rullemenuen.

Ældre version af Evernote Web

1. Klik på dit kontobillede i nederste venstre hjørne.
    2. Vælg dit team fra pop op-menuen.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Det nye Evernote til iOS

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    2. Tryk på dit navn i øverste venstre hjørne.
    3. Vælg dit team fra listen.

Ældre version af Evernote til iOS:

1. Åbn Konto-fanen.
    2. Vælg dit team fra listen.
  • Android

Det nye Evernote til Android

1. Tryk på de tre linjer i nederste venstre hjørne for at åbne menuen.
    2. Tryk på dit navn i øverste venstre hjørne.
    3. Vælg dit team fra listen.

Ældre version af Evernote til Android

1. Tryk på de tre linjer i øverste venstre hjørne for at få adgang til navigationsmenuen.
    2. Vælg dit team fra listen.
  • Webklipper

1. Klik på dit navn i klipperpanelet.
    2. Vælg dit team fra rullelisten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg få vist både mine individuelle noter og mine team-noter på samme tid?

Du kan kun have noter åbne fra én konto ad gangen, men du kan hurtigt navigere mellem konti. Hvis du med jævne mellemrum vil se på individuelle noter mens du arbejder i team-noter, så kan du med fordel vælge at forblive logget ind på din team-konto i din Evernote-app og så logge ind på din individuelle konto i din webbrowser.

Bemærk: Hvis du har en note åben i et separat vindue, så forbliver den åben når du skifter mellem konti.

Hvordan flytter jeg noter fra individuelle notesbøger til team-notesbøger og omvendt?

Du kan enten flytte individuelle noter, flere noter eller hele notesbøger fra en individuel konto til en team-konto. Se hvordan du flytter noter fra en individuel konto til en team-konto.

Findes der en tastaturgenvej for at skifte konto?

Bemærk: Denne genvej er endnu ikke tilgængelig i det nye Evernote til Mac eller det nye Evernote til Windows.

Mac

• Når du tilføjer en konto tildeles den automatisk et nummer, der er synligt i kontolisten. Brug Command + Control + [#] (hvor # er det nummer, der er knyttet til den ønskede konto) for at skifte mellem konti.
  • Hvis du har en MacBook Pro med Touch Bar kan du ligeledes skifte konto ved hjælp af en Touch Bar-handling.

Windows

• Skift mellem konti ved hjælp af Ctrl + Alt + A.

Er det muligt at foretage en søgning på hele min konto (både min individuelle konto og mine team-konti)?

Nej. Du skal foretage separate søgninger efter individuelle noter og team-noter.

Findes der separate sæt mærker, påmindelser og genveje for individuelle konti og team-konti?

Ja. Noter og notesbøger vises separat, så hver konto har sit eget sæt mærker, påmindelser og genveje.

Kan jeg oprette et notelink i en individuel note, der fører til en team-note, og omvendt?

Ja. For at kunne se den linkede note skal du være logget ind på en konto, hvor du har tilladelse til at få vist noten.

Kan notesbogsstakke indeholde både individuelle notesbøger og team-notesbøger?

Nej. Notesbøger vises separat, så stakke kan kun bruges til at organisere notesbøger i den samme visning.

Hvorfor kan jeg ikke finde en note jeg har gemt i (eller videresendt til) min standardnotesbog?

Dine individuelle konti og team-konti har hver sin standardnotesbog. Prøv at søge efter noten i både dine individuelle og teamets standardnotesbøger.