Skemalæg en tilbagevendende opgave

< Forrige / Næste >

Skemalæg en tilbagevendende opgave

Hold styr på dine gentagne gøremål og handlingspunkter ved at planlægge en rutineopgave, der skal gentages regelmæssigt. Vælg en forudindstillet tid for hvornår opgaven skal gentages eller indstil et tilpasset gentagelsesskema. Når du fuldfører en tilbagevendende opgave nulstilles den automatisk til næste forfaldsdato.

Tilbagevendende opgaver har et rundt pileikon ved siden af forfaldsdatoen.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med et Personal-, Professional- eller Teams-abonnement.

Skemalæg en tilbagevendende opgave

Følg nedenstående trin for dit operativsystem for at skemalægge en tilbagevendende opgave:

• Mac

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på kalenderikonet. Når du har valgt en forfaldsdato skal du klikke på Gentages ikke og vælge et forudindstillet gentagelsesskema eller klikke på Brugerdefineret… for at angive et tilpasset gentagelsesskema. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt hvis du vil.

• Windows

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på kalenderikonet. Når du har valgt en forfaldsdato skal du klikke på Gentages ikke og vælge et forudindstillet gentagelsesskema eller klikke på Brugerdefineret… for at angive et tilpasset gentagelsesskema. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt hvis du vil.

• iOS

Tryk et vilkårligt sted i en opgavetitel for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og tryk derefter på kalenderikonet. Når du har valgt en forfaldsdato skal du trykke på Angiv forfaldsdato og gentagelse og vælge et forudindstillet gentagelsesskema eller trykke på Brugerdefineret… for at angive et tilpasset gentagelsesskema. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt hvis du vil.

• Android

Tryk et vilkårligt sted i en opgavetitel for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og tryk derefter på kalenderikonet. Når du har valgt en forfaldsdato skal du trykke på Angiv forfaldsdato og gentagelse og vælge et forudindstillet gentagelsesskema eller trykke på Brugerdefineret… for at angive et tilpasset gentagelsesskema. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt hvis du vil.

• Web

Klik et vilkårligt sted i opgavetitlen for at bringe redigeringsværktøjet til opgaver frem, og klik derefter på kalenderikonet. Når du har valgt en forfaldsdato skal du klikke på Gentages ikke og vælge et forudindstillet gentagelsesskema eller klikke på Brugerdefineret… for at angive et tilpasset gentagelsesskema. Du kan også angive en tidszone og et tidspunkt hvis du vil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg læse mere om opgaver?

For at få mere at vide kan du se Oversigt over Opgaver.

Kan jeg hoppe over en enkelt forekomst for en tilbagevendende opgave?

Nej. Du kan ikke hoppe over en individuel forekomst af en tilbagevendende opgave. Opgaven skal markeres som værende afsluttet for at kunne nulstilles til den næste planlagte forfaldsdato.

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine afsluttede tilbagevendende opgaver?

Når en tilbagevendende opgave er markeret som afsluttet, så nulstilles forfaldsdatoen automatisk til den næste planlagte forekomst.

Hvorfor modtager jeg ikke en meddelelse om en kommende eller overskredet forfaldsdato?

Forfaldsdatoer udløser ikke meddelelser. For at modtage en meddelelse skal du tilføje en opgavepåmindelse for det tidspunkt, hvor du vil modtage en meddelelse. Du kan tilføje op til fem påmindelser til en opgave.

Vil jeg modtage en meddelelse for hver forekomst af en tilbagevendende opgave?

For at modtage en meddelelse for hver enkelt forekomst af en tilbagevendende opgave skal du tilføje en påmindelse for det tidspunkt, hvor du gerne vil modtage en meddelelse. Du vil fortsætte med at modtage en meddelelse på det valgte tidspunkt for hver hændelse fremover.

Du kan også aktivere automatiske opgavepåmindelser via afsnittet Indstillinger i Evernote. Det giver mulighed for automatisk at indstille påmindelser når du føjer en forfaldsdato og et klokkeslæt til en opgave.

Hvorfor er mine tilbagevendende opgaver nedtonet på andre enheder?

Du bruger muligvis en ældre version af Evernote, der ikke understøtter tilbagevendende opgaver. Besøg evernote.com/download for at opdatere til den nyeste version.

Hvad sker der med mine tilbagevendende opgaver hvis jeg opsiger mit abonnement?

Dine opgaver vil bevare alle tilbagevendende forfaldsdatoer, der blev indstillet før dit abonnement blev opsagt. Du vil dog ikke kunne tilføje eller redigere en tilbagevendende forfaldsdato for nye eller eksisterende opgaver.

Nøgleord:

• opgave
  • gentag
  • tilbagevendende
  • planlæg