Správa týmového obsahu v konzoli administrátora

Správa týmového obsahu v konzoli administrátora
< Předchozí / Další >

Správa týmového obsahu v konzoli administrátora

Obrázek konzole administrátora

VYŽÁDAT SI UKÁZKU

Administrátor účtu Evernote Teams je oprávněn spravovat veškerý obsah týmového účtu v konzoli administrátora, a to včetně: pracovních prostorů, zápisníků, poznámek, štítků a koše.

Pracovní prostory

Stránka „Pracovní prostory“ zobrazuje seznam všech pracovních prostorů na účtu Teams. Pracovní prostory můžete spravovat zde a můžete například zařizovat připojení k libovolnému pracovnímu prostoru, správu členů pracovního prostoru a jejich oprávnění a změnu viditelnosti pracovních prostorů v týmovém adresáři.

Viditelnost pracovních prostorů

Pracovní prostory mohou mít pět různých nastavení viditelnosti. Jaké to jsou, popisujeme níže.

  • Neuvedeno v týmovém adresáři: Tento pracovní prostor nevidí nikdo v týmovém účtu, dokud do něj jeho stávající člen někoho nepozve.
  • Uvedeno a ostatní si musí vyžádat přístup: Tento pracovní prostor uvidí v adresáři kdokoliv v týmovém účtu. K zobrazení jeho obsahu je však nutno vyžádat si oprávnění.
  • Uvedeno a ostatní mohou zobrazovat: Tento pracovní prostor uvidí v adresáři kdokoliv v týmovém účtu. Všichni se k němu mohou přidat a zobrazit si jeho obsah.
  • Uvedeno a ostatní mohou editovat: Tento pracovní prostor uvidí v adresáři kdokoliv v týmovém účtu. Všichni se k němu mohou přidat a zobrazit či editovat jeho obsah.
  • Uvedeno a ostatní mohou editovat a zasílat pozvánky: Tento pracovní prostor uvidí v adresáři kdokoliv v týmovém účtu. Všichni se k němu mohou přidat, zobrazovat či editovat jeho obsah a mohou také měnit oprávnění k přístupu ostatních uživatelů.

Zápisníky

Na stránce „Zápisníky“ můžete spravovat veškeré týmové zápisníky na účtu. Máte možnost také exportovat obsah libovolného týmového zápisníku, mazat týmové zápisníky nebo je sdílet s někým dalším (například pokud projekt převezme jiný zaměstnanec).

Stránka „Zápisníky“ uvádí o každém týmovém zápisníku následující údaje:

  • Název zápisníku: Název týmového zápisníku.
  • Kontakt: Kontaktní osoba zobrazená v týmovém zápisníku, jakmile je zápisník nasdílen s celou firmou. Změna kontaktní osoby nebude mít vliv na úroveň oprávnění uživatele, který daný týmový zápisník původně vytvořil.
  • Členové: Počet lidí, kteří se přidali k týmovému zápisníku. Číslo zahrnuje uživatele, kteří se k týmovému zápisníku přidali z týmového seznamu zápisníků, a uživatele, kteří se k týmovému zápisníku přidali po obdržení individuální pozvánky.
  • Stav sdílení: Aktuální stav sdílení týmového zápisníku – jestli je vůbec sdílen, sdílen s jednotlivci nebo zveřejněn pro celý týmový účet.
  • Typ: Každý uživatelský zápisník účtu je v konzoli administrátora patřičně označen. Jediný krok, který je možno u zápisníku účtu podniknout, je exportovat ho. Zjistit víc >>

Oprávnění ke sdílení

Existují tři různá nastavení oprávnění ke sdílení. Jsou to tato:

  • Může zobrazit: Uživatel se může přidat k zápisníku a zobrazovat jeho obsah.
  • Může editovat: Uživatel se může přidat k zápisníku a zobrazovat či editovat jeho obsah.
  • Může editovat a zasílat pozvánky: Uživatel se může k zápisníku přidat, zobrazovat a editovat jeho obsah a také zvát ostatní a spravovat oprávnění k přístupu ostatních uživatelů.

Poznámky

Na stránce „Poznámky“ můžete spravovat oprávnění ke všem týmovým poznámkám, které byly nasdíleny s ostatními.

Štítky

Na stránce „Štítky“ můžete přejmenovávat nebo mazat štítky přiřazené k poznámkám na týmovém účtu. Vyberte zaškrtávací pole vedle štítku, poté v rozevírací nabídce v horní částí seznamu vyberte příslušnou akci.

Koš

Stránka „Koš“ umožňuje obnovit jednotlivé týmové poznámky nebo je z koše nadobro vysypat.

  • Obnovení poznámek: K obnovení smazané týmové poznámky tuto poznámku vyberte a klikněte na možnost Obnovit.
  • Smazání poznámek: Pokud chcete z koše vymazat jednu poznámku, vyberte ji a klikněte na Smazat. Pokud chcete z týmového koše vymazat všechny poznámky, klikněte na tlačítko Vysypat koš, které se nachází v horní části seznamu týmového koše. Jakmile poznámky vymažete i z koše, už je není možné nijak obnovit.

Upozornění: Uživatel uvidí veškeré změny, které administrátor účtu provede, a to po příští synchronizaci účtu tohoto uživatele.

LANGUAGES_PRODUCT

Klíčová slova:

  • admin
  • konzole administrátora
  • pracovní zápisníky
  • pracovní prostory
  • změna kontaktů
  • správa pracovních zápisníků
  • správa pracovních prostorů
  • správa sdílení zápisníků
  • pracovní štítky
  • správa pracovních štítků
  • pracovní koš